HAKA is opzoek naar nieuwe kantoorgebruikers

HAKA is opzoek naar nieuwe kantoorgebruikers

01-09-2019

Het HAKA-gebouw is de kern van de innovatieve maakindustrie midden in het centrum van innovatie in het M4H-gebied. Deze creatieve en vooruitstrevende industrie verzamelt zich al in verschillende loodsen en kantoorverzamelplekken. Ook zijn scholen en universiteiten nauw betrokken bij de ontwikkelingen die hier plaatsvinden. Alle ogen zijn op dit district gericht en dat is niet voor niets.

Door de grote variatie aan voorzieningen en activiteiten is het de Rotterdamse kraamkamer, proeftuin én etalage voor een circulaire toekomst. Op dit moment zijn er al vele volwassen bedrijven als startups die hier hun plaats hebben gevonden en groeien samen met het gebied. Collectiviteit vormt de basis voor deze circulariteit: kennis, ruimte en logistiek worden in fysieke en digitale netwerken gedeeld. Met nieuwe innovatieve (drijvende) woonvormen en slimme mobiliteit wordt de duurzame groei van de stad mogelijk gemaakt.

Het HAKA-gebouw is opzoek naar die innovatieve bedrijven die zich als pionier willen vestigen in het te transformeren gebied. Per 2022 wordt HAKA volledig getransformeerd opgeleverd. Wees er snel bij en huur als een van de eerste in dit prachtige gebouw. Er zijn kantoorvloeren beschikbaar vanaf circa 350 vierkante meter. De huurprijzen beginnen vanaf €120,- per vierkante meter per jaar. Neem voor vragen contact op met de makelaar.